Antena 3 CNN Politică Răzvan Cuc, despre Orban: Nu face altceva decât să își arate incompetența

Răzvan Cuc, despre Orban: Nu face altceva decât să își arate incompetența

Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe Ludovic Orban, spunând că cu fiecare ieșire publică nu face nimic decât să-și arate incompetența.

Răzvan Cuc, despre Orban: Nu face altceva decât să își arate incompetența
Sursa foto: Antena 3
06 Iul 2020   •   22:40

"Cu fiecare ieșire publică, Orban nu face altceva decât să își arate incompetența. Astăzi, în loc să răspundă unor întrebări legitime, Ludovic Orban a continuat să transmită mesajul șefului său direct: Klaus Iohannis. Orban și ai lui trebuie să înțeleagă că românii s-au săturat să audă că pentru incompetența lor 'PSD e de vină'.

Ultimul sondaj demonstrează acest lucru. Mai mult de 50% dintre români cred că ați profitat de pandemie pentru a face achiziții netransparente, pentru a vă îmbogăți liderii de partid, pentru a încasa șpăgi colosale. Aproape 50% dintre români vă consideră un guvern corupt. Ați auzit dl Orban? UN GUWERN CORUPT! Și poporul are întodeauna dreptate.

 În curând toate aceste lucruri se vor încheia. #PSD pregătește o moțiune de cenzură care vă va trimite direct acasă!", a scris Răzvan Cuc.

Ludovic Orban răbufnește la adresa PSD: Caută să arunce în mine, să facă legături fără niciun fel de fundament

Ludovic Orban a răspuns astăzi, în Parlament, acuzaţiilor venite din partea Opoziţiei. Liderii PSD l-au acuzat pe prim-ministru că a făcut intervenţii atunci când a cerut să nu fie reziliat contractul, deşi măştile erau de o calitate foarte proastă.

"Sincer, sunt uimit de subiectul care e pus în dezbatere, pentru care e utilizată procedura de chemare a premierului în fața Camerei Deputaților. Mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier. Se încearcă crearea unei legături inexistente între mine și Guvernul pe care îl conduc, cu o cercetare a unei instituții a statului. Îmi pare că, în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine și activitatea unei societăți a statului, despre care e adevărat că există o anchetă în curs. Mă bucur că există o anchetă în curs, asta e cea mai bună dovadă a faptului că instituțiile din domeniul justiției își fac datoria. E bine ca orice suspiciune de corupție să fie cercetată, studiată și justiția să pedepsească pe oricine a săvârșit infracțiuni de corupție", a declarat liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close