Antena 3 CNN Politică Răzvan Savaliuc: Dragnea e acuzat fără să fi fost audiat. DNA încalcă grav drepturile omului

Răzvan Savaliuc: Dragnea e acuzat fără să fi fost audiat. DNA încalcă grav drepturile omului

Răzvan Savaliuc: Dragnea e acuzat fără să fi fost audiat. DNA încalcă grav drepturile omului
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Noi 2017   •   20:44

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea și despre modul în care a acționat DNA.

„În societate, opinia publică e divizată. (...) Dacă de joi se știa în presă că Liviu Dragnea a fost chemat de luni, asta era o informație care nu putea să „transpire” decât de la DNA. Astăzi îl cheamă DNA, se confirmă totul și la o oră-două după ce iese Liviu Dragnea, se dă presei un comunicat în care omul este linșat mediatic, mai iese și purtătorul de cuvânt care dă o amplă declarație despre ceea ce a comis în dosar Liviu Dragnea. totul în condițiile în care Liviu Dragnea nu a fost chemat să dea o declarație. S-a ajuns la un mod de inculpare a oamenilor și de linșaj mediatic  în care nu poți să te aperi. Deci după mine, tot ce face DNA este o încălcare a drepturilor omului”, spune Răzvan Savaliuc.

DNA a dispus efectuarea urmăririi penale pentru Liviu Dragnea, care la data faptelor era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Președintele PSD este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau rezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close