Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Antonescu, după CONDAMNAREA lui Dragnea în dosarul Referendumului

Reacţia lui Antonescu, după CONDAMNAREA lui Dragnea în dosarul Referendumului

Reacţia lui Antonescu, după CONDAMNAREA lui Dragnea în dosarul Referendumului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Mai 2015   •   18:02

Crin Antonescu, fost copreşedinte USL, a spus vineri, după condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul referendumului, că îi este greu să comenteze decizia instanţei, dar nu ştie să se fi petrecut ceva ilegal.

 
"Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare. Ceea ce ştiu eu, din ceea ce am văzut şi am trăit, este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe, ţinând de conţinutul dosarului, de acuzaţii, nu pot eu să comentez, nu este rolul meu. 
 
Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram preşedinte interimar.(...) Sper din toată inima că nu există niciun fel de element care ţine de organizarea normală a unei campanii electorale în orice ţară democratică, orice acţiune pe care o face un lider şi anume aceea de a aduce oamenii la vot. Este rolul liderului să mobilizeze electoratul", a spus Crin Antonescu, potrivit ştiri pe surse.ro.

Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri, de Curtea Supremă la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul referendumului. Deşi decizia nu este definitivă, Dragnea şi-a dat deja demisia din Guvern şi a anunţat că renunţă şi la toate funcţiile din PSD, rămânând un simplu membru de partid

Declaraţia lui Crin Antonescu a fost prezentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close