Antena 3 CNN Politică Reacția lui George Simion, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu

Reacția lui George Simion, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu

Co-președintele AUR George Simion și-a explicat gestul după ce l-a intimidat și îmbrâncit, luni, de la tribuna Parlamentului, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timp ce acesta susținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

Reacția lui George Simion, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu
de Gabriel Dano    |    07 Feb 2022   •   16:56

"Nu m-a deranjat. El este un hoț și e vinovat pentru facturile românilor. Am fost la el să-i spun că e un hoț, pentru că este un hoț. Omul acesta e vinovat pentru facturi... Nu e nicio agresiune, pentru că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el...

M-a deranjat faptul că e un hoț și vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjați de facturile pe care le primesc", a spus George Simion.

Virgil Popescu, luat de gât de George Simion la tribuna Parlamentului: "Ești un hoț/ Ești un prost!"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat, luni, chiar la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

"Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?", a fost replica lui Virgil Popescu la care George Simion a avut o izbucnire violentă, într-un episod fără precedent în plenul Parlamentului.

În urma incidentului, ședința de plen în care se dezbătea moțiunea de cenzură depusă împotriva ministrului Energiei a fost suspendată.

"Este pentru prima dată în istoria perlamentarismului când un ministru sau un vorbitor, în timp ce își ține discursul, este agresat fizic. În aceste condiții eu nu pot să continui ședința. Convoc ședința Biroului Permanent. Declar ședința închisă", a fost anunțul din Parlament care a urmat episodului halucinant.

Citește și: Reacția lui George Simion, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu

×
Subiecte în articol: George Simion Virgil Popescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close