Antena 3 CNN Politică Reacţia Preşedinţiei după jignirile lui Traian Băsescu

Reacţia Preşedinţiei după jignirile lui Traian Băsescu

Reacţia Preşedinţiei după jignirile lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Ian 2014   •   20:29

Administraţia Prezidenţială susţine că reporterul Antenei 3, Ionuţ Cristache, minte când spune că a fost îndepărtat de consilieri de la microfon, atunci când dorea să-i adreseze o întrebare preşedintelui Traian Băsescu.


Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu a încercat să ascundă faptul că Ionuţ Cristache a fost îndemnat de consilieri să plece de la microfon, dar nu a făcut decât să se contrazică singur.

Bogdan Oprea a spus că Ionuţ Cristache nu a fost îndepărtat cu forţa de la microfon, deşi reporterul Antenei 3 nu a spus însă acest lucru şi, mai mult, a reuşit să-i adreseze întrebarea şefului statului.

"Colegul dvs minte, martori sunt jurnaliştii care au fost în sală, toţi cei care au fost în sală pot să spună", a spus consilierul prezidenţial Bogdan Oprea, vineri, într-o intervenţie telefonică în emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Ascultaţi, în videoul de mai sus, dialogul purtat între consilierul prezidenţial şi moderatoarea emisiunii La ordinea zilei, Dana Grecu. Conversaţia purtată cu Oprea este greu de transcris!

Reporterul Antenei 3, Ionuţ Cristache, a povestit însă că oamenii din jurul preşedintelui îi cereau să renunţe în a mai pune întrebări lui Traian Băsescu. Iată ce a declarat jurnalistul Antenei 3:

„Nu ştiu când mi s-a tăiat microfonul, în ce moment, pentru că eu purtam în continuare un dialog. L-am continuat şi după ce am plecat de la microfon. (...) Eu mă întrebam de ce nu reacţionează consilierii. În schimb, lucru care nu s-a văzut la televizor, ei erau în picioare şi încercau să mă îndepărteze pe mine de la microfon. Ei erau revoltaţi de reacţia mea, în loc să se revolte la reacţia preşedintelui”, a povestit jurnalistul Antenei 3, Ionuţ Cristache.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close