Antena 3 CNN Politică Reacția PSD, după ce Klaus Iohannis a declanșat procedura de referendum

Reacția PSD, după ce Klaus Iohannis a declanșat procedura de referendum

Reacția PSD, după ce Klaus Iohannis a declanșat procedura de referendum
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Ian 2017   •   10:08

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis marţi preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunţă că a declanşat procedura privind organizarea unui referendum naţional prin care poporul să-şi exprime voinţa cu privire la continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice.

Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, spune că preşedintele Klaus Iohannis vrea să păcălească poporul. El a mai spus că Iohannis încearcă prin acest demers al referendumului să-și acopere eroarea pe care a făcut-o şi a subliniat chiar că atitudinea sa e „mai joasă şi decât a fostului şef de stat, Traian Băsescu”.

De asemenea, Eugen Nicolicea a spus că Iohannis nu speră să obţină nimic de pe urma acestui referendum, dar îşi va face campanie electorală participând la promovarea acestuia.

„Păcălește poporul, doar pentru a încerca să-și acopere eroarea pe care a făcut-o și cheltuim 70 de milioane de euro. Atât plătim pentru această distracție ca să afle că luptăm împotriva corupției. Putea să o facă prin niște sondaje”, a spus liderul PSD.

Potrivit lui Eugen Nicolicea, ceea ce face Klaus Iohannis este periculos și dăunător României.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close