Antena 3 CNN Politică Tatăl lui Florin Cîţu sare în apărarea premierului: "Nu ne-a spus că a fost condamnat în SUA. El deranjează, că e un om corect"

Tatăl lui Florin Cîţu sare în apărarea premierului: "Nu ne-a spus că a fost condamnat în SUA. El deranjează, că e un om corect"

Tatăl lui Florin Cîţu reacţionează în cazul condamnării premierului în Statele Unite. 

Tatăl lui Florin Cîţu sare în apărarea premierului: "Nu ne-a spus că a fost condamnat în SUA. El deranjează, că e un om corect"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2021   •   09:15

Vasile Cîţu spune că fiul său nu le-a spus nici lui, nici soţiei, acum 20 de ani, că a stat în spatele gratiilor 48 de ore, pentru că a fost prins băut la volan, potrivit fanatik.ro.

"Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții", a spus tatăl premierului.

Vasile Cîţu a mai declarat că fiul lui deranjează foarte multe persoane deoarece este un om corect, care nu se abate de la reguli, iar atacul nu este deloc întâmplător. 

"Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine", a continuat Vasile Cîţu.

Totodată, tatăl premierului mai spune că unii ar încerca să-l îngenuncheze în lupta pentru şefia PNL.

La acea vreme, Florin Cîţu avea 29 de ani.

Imagini cu intersecţia din America, unde Cîţu a fost tras pe dreapta de poliţişti

Apar noi detalii şi imagini cu momentul în care Florin Cîţu este tras pe dreapta de poliţiştii americani. 

S-a întâmplat la doar doi kilometri departăre de locuinţa din America, la jumătatea distanţei dintre Campusul Universitar şi casă, scrie stirisuceava.net.

Incidentul s-a întâmplat la ora 2.11 ziua. Până în acest moment, nu se ştie, însă, ce alcoolemie avea Florin Cîţu în acel moment. 

În anul 2000, Florin Vasile Cîțu locuia în orașul Ames din statul Iowa și studia la universitatea de stat din localitate.

Florin Cîțu, prins băut la volan în Statele Unite: "Am făcut o greșeală acum 20 de ani"

Un document din martie 2000, al autorităților americane, indică faptul că premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului. În cursul zilei de miercuri, Cîțu a confirmat greșeala făcută.

Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit o amendă de 1000 de dolari americani, potrivit unui portal juridic din SUA

"Acum 20 de ani a fost vorba de condus sub influența alcoolului. Am plătit amendă respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut acea informație. Apare acum, în competiția internă din PNL.", a declarat Florin Cîțu, miercuri

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu alcool America
Parteneri
Cele cinci locuri din lume unde oamenii pot trăi 100 de ani
x close