Antena 3 CNN Politică Revoltă în PMP: Turcescu îl critică pe Băsescu. Prima replică: „Trădătorii se pliază pe interese“

Revoltă în PMP: Turcescu îl critică pe Băsescu. Prima replică: „Trădătorii se pliază pe interese“

Revoltă în PMP: Turcescu îl critică pe Băsescu. Prima replică: „Trădătorii se pliază pe interese“
Sursa foto: Foto: Facebook/Robert Turcescu
de M.Z.    |    20 Apr 2017   •   18:20

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a criticat pe şeful său de partid, Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a depus mai multe amendamente la Legea graţierii, ce par a fi cu dedicaţie pentru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în primă instanţă, potrivit Adevărul.ro.

Robert Turcescu cere partidului să facă Opoziţie „fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură“, iar în replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, îl numeşte pe Turcescu trădător.

„În ceea ce mă privește, când am devenit deputat PMP așa am înțeles să-mi asum mandatul pentru următorii patru ani: am fost, sunt și voi rămâne un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil și va duce la disoluția Partidului Mișcarea Populară“, a spus Turcescu.

În replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, a scris pe Facebook: „Observ că un fost jurnalist, ieşit pe uşa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiţii şi «să-l tragă de urechi» pe fostul preşedinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcţie de interese!“. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close