Antena 3 CNN Politică Robert Sighiartău (PNL): "PSD, un partid periculos pentru democraţie când pune mâna pe putere"

Robert Sighiartău (PNL): "PSD, un partid periculos pentru democraţie când pune mâna pe putere"

Robert Sighiartău, deputat PNL, a declarat în direct la Antena 3 CNN că "poporul nu doreşte un preşedinte de la PSD", dar şi că "devine un partid periculos pentru democraţie atunci când pune mâna pe putere".

Robert Sighiartău (PNL): "PSD, un partid periculos pentru democraţie când pune mâna pe putere"
Sursa foto: Facebook | Robert Sighiartau
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2023   •   17:37

În contextul posibilei alianţe între Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă pentru alegerile din 2024, deputatul liberal a explicat că, în prezent, Partidul Naţional Liberal "este într-o analiză profundă pentru a vedea exact cum atacă anul 2024".

"Nu este exclusă o alianţă de dreapta împotriva PSD. Pe noi ne interesează ce doreşte poporul, iar eu vă spun că poporul nu va dori un preşedinte de la PSD. Aşa cum nu şi-a dorit 20 de ani, nu va dori un preşedinte de la PSD. Din mai multe motive. Pentru că PSD, când pune mâna pe putere, dacă ne uităm în istoria recentă, iar funcţia de preşedinte este extrem de importantă, devine un partid periculos pentru democraţie.

O să îi ajutăm pe colegii de la PSD să îşi ţină în frâu apucăturile şi o să încercăm să atacăm funcţia de preşedinte al României. Bineînţeles, cu oameni capabili să câştige această funcţie. Şi avem oameni extraordinari care, vă spun, ar câştiga alegerile.

De la Bolojan la Emil Boc şi la mulţi alţii care, dacă ar intra într-o luptă pentru prezidenţiale, au un profil occidental bun, au realizat ceva la nivel local, judeţean, şi pot să ofere ceva mult mai bun la nivel naţional", a declarat Robert Sighiartău.

Citeşte şi: Radu Cristescu (PSD), răspuns pentru Robert Sighiartău: "V-a luat foc turul pantalonilor de la sondaje"

×
Subiecte în articol: robert sighiartau PNL PSD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close