Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament! Aleșii se luptă cu toate puterile pentru a-și păstra vacanța electorală

Scandal în Parlament! Aleșii se luptă cu toate puterile pentru a-și păstra vacanța electorală

Scandal în Parlament! Aleșii se luptă cu toate puterile pentru a-și păstra vacanța electorală
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mai 2016   •   08:51

E scandal în Parlament după ce un deputat PNL a cerut întreruperea vacanţei pentru campanie electorală! Social-democraţii spun că liberalii sunt populişti în declaraţii, în timp ce în şedinţa cu uşile închise au fost de acord să nu mai treacă prin Camera Deputaţilor timp de trei săptămâni.

Nici parlamentarii din celelalte partide nu vor să se întoarcă la muncă mai devreme, aşa că vor să îngroape cât mai repede propunerea PNL. 

Solicitarea liberalului Octavian Popa i-a pus pe jar pe mai toţi parlamentarii. Deşi doar o treime din totalul senatorilor şi deputaţilor candidează la alegerile locale şi sunt în campanie electorală, restul se bucură de vacanţă.

Aşa se face că, deşi biroul permanent poate fi convocat de o treime dintre aleşi, până şi liberalii pasează responsabilitatea către Valeriu Zgonea, încă preşedinte la Camera Deputaţilor.

Surse parlamentare spun că Zgonea nu va convoca şedinţa biroului permanent, de teamă că se va redeschide discuţia despre revocarea sa. De cealaltă parte, social-democraţii îi acuză pe liberali de populism.

Cu jumătate de glas, reprezentanţii UNPR spun că ei vor face aşa cum le cere PSDul.

Rămâne de văzut când şi dacă se va discuta solicitarea deputatului Octavian Popa de a întrerupe vacanţa electorală.

×
Subiecte în articol: parlamentari Parlamentul Romaniei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close