Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlamentul României. Un deputat îl acuză pe Zgonea: "Faceți abuz în funcție și asta este o infracțiune!"

Scandal în Parlamentul României. Un deputat îl acuză pe Zgonea: "Faceți abuz în funcție și asta este o infracțiune!"

Scandal în Parlamentul României. Un deputat îl acuză pe Zgonea: "Faceți abuz în funcție și asta este o infracțiune!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2016   •   11:21

Fostul UNPR-ist, actual social-democrat, Eugen Nicolicea, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea, miercuri, de la tribuna Camerei Deputaților, că acesta din urmă se agață, de fapt, de salariul mare.

“Dumneavoastră încercați să faceți puțin abuz. Vă evidențiez faptul că intrați în conflict cu articolul 301, atât de drag dumneavoastră, conflictul de interese, participând la luarea unei decizii care vă poate aduce un folos – anume să mai rămâneți o lună de zile cu salariul pe care îl aveți și dacă mai insistați, va exista chiar o plângere, mai ales că ANI vă va sprijini, să vă declare în conflict de interese cât mai repede. Dumneavoastră vă opuneți deciziei CCR, ceea ce se numește abuz în funcție, care este o infracțiune.”

Declarațiile lui Nicolicea vin în contextul în care scandalul din jurul demiterii lui Valeriu Zgonea, din funcția de președinte al Camerei Deputaților, capătă amploare.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close