Antena 3 Politică Scandal pe scena politică. Ludovic Orban ar putea fi dat afară din Guvern! Prima sa reacție

Scandal pe scena politică. Ludovic Orban ar putea fi dat afară din Guvern! Prima sa reacție

01 Aug 2020   •   17:00
Scandal pe scena politică. Ludovic Orban ar putea fi dat afară din Guvern! Prima sa reacție
Sursa foto: Hepta

Ludovic Orban acuză Partidul Social Democrat de iresponsabilitate în ceea ce privește depunerea moțiunii de cenzură. Potrivit premierului, Guvernul și-a făcut datoria cu vârf și îndesat.

Să vii să depui moțiune de cenzură, fără niciun fel de motivație palpabilă, să creezi instabilitate politică și instituțională într-o situație de criză, arată iresponsabilitatea acestui partid care se numește PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moțiune de cenzură. Guvernul și-a făcut datoria față de România cu vârf și îndesat. (…)

Mergem în fața românilor cu fruntea sus, putem să ne uităm în ochii oamenilor”, a spus premierul Ludovic Orban.

Decizie șoc a PSD: depun moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban în august. Pe cine vor numi premier

Marcel Ciolacu a anunțat că va depune moțiunea de cenzură în august. Liderul PSD susţine că nu poate exista un „haos mai mare”, nici în ceea ce priveşte gestionarea crizei sanitare şi nici în ceea ce priveşte starea economiei.

Într-o intervenţie telefonică la Antena3, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul liberal este „un eşec politic” şi anunţă că PSD nu va mai aştepta ieşirea din starea de alertă, ci va depune moţiunea de cenzură în cursul lunii august.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PSD: Când depune moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. Ciolacu: ”Haos mai mare decât este acum nu poate exista” 

Au vrut să folosească politic această pandemie, atât au putut ei, şi în acest moment s-a ajuns la o lipsă totală de credibilitate. Lipsa de transparenţă din trecut şi faptul că trebuia de la început să testeze cât mai mulţi oameni a dus la această lipsă de credibilitate totală. Guvernul Orban este un eşec politic, cred că cel mai mare post decembrist, pentru că au făcut totul într-o logică electorală. 

Nimeni nu a făcut un apel la toate forţele politice pentru a se face un anumit tip de comunicare, iar Guvernul Orban a dorit să facă o manipulare în interes politic acestei pandemii. Am decis ca în luna august să depunem moţiune de cenzură. Haos mai mare decât este acum nu poate exista atât în gestionarea pandemiei cât şi în economie. (...) Decizia este clară: vom depune moţiune de cenzură pentru că nu putem crea un haos mai mare decât este acum” a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close