Antena 3 CNN Politică PSD convoacă CExN: Se vorbește de remanieri, după tensiunile din partid. Cine ar putea fi ministrul Justiției

PSD convoacă CExN: Se vorbește de remanieri, după tensiunile din partid. Cine ar putea fi ministrul Justiției

PSD convoacă CExN: Se vorbește de remanieri, după tensiunile din partid. Cine ar putea fi ministrul Justiției
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2017   •   15:41

CExN al PSD în care se vor discuta numirile unor noi miniştri, la Justiţiei şi Mediul de Afaceri, dar şi situaţia din partid, după criticile aduse conducerii, ar putea fi convocat la sfârşitul acestei săptămânii sau la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, la ședință se va discuta despre noile numiri de la Justiție și Mediul de Afaceri, după demisiile lui Florin Iordache și, respectiv, Florin Jianu. Astfel, este de așteptat ca premierul Sorin Grindeanu să vină până atunci cu propuneri pentru cele două portofolii.

Surse din mediul politic vorbesc despre faptul că Ministerul Justiției ar putea să revină ALDE, deși acum este la PSD, și să fie propus Teodor Meleșcanu, actual ministru al Afacerilor Externe.

Citiți și PSD caută ministru la Justiție. LISTA cu cei care i-ar putea lua locul Anei Birchall

De asemenea, un alt subiect al CExN va fi cel al criticilor aduse de vicepreşedintele PSD, primarul Iaşiului Mihai Chirică, în spaţiul public, liderului social-democraţilor Liviu Dragnea, referitor la modul în care este condus partidul.

Mai mult, potrivit acelorași surse, nu ar fi exclusă o remaniere guvernamentală mai amplă.


 

×
Parteneri
Pedepse aspre pentru apelurile telefonice repetate și hărțuirea online
x close