Antena 3 CNN Politică Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dăncilă, imediat după ce a desemnat-o șeful Guvernului

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dăncilă, imediat după ce a desemnat-o șeful Guvernului

Surse: Ce i-a spus Iohannis premierului Viorica Dăncilă, imediat după ce a desemnat-o șeful Guvernului
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    17 Ian 2018   •   18:08

UPDATE 18.08 - Președintele Klaus Iohannis ar mai fi avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, după conferința în care a anunțat că este de acord cu numirea acesteia ca premier din partea PSD.

Potrivit unor surse apropiate Administrației Prezidențiale, și citate de Antena 3, șeful statului i-ar fi spus lui Dăncilă că a semnat cu toată convingerea și că îi urează succes.

UPDATE 17.25 - Viorica Dăncilă, propunerea PSD la funcția de prim-ministru, a avut o discuție de circa 20 de minute, miercuri, față în față cu președintele Klaus Iohannis.

Până acum nu se știe ce decizie va lua șeful statului în ce privește numirea unui nou premier.

----------------------------

Știrea inițială 17.09

Președintele Klaus Iohannis s-a întânit miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dăncilă, propunerea PSD la funcția de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Întâlnirea are loc după consultările președintelui cu partidele politice. 

Președintele Klaus Iohannis va susține o declarație de presă la ora 17.30. Anunțul apare în aceeași zi în care președintele a avut consultări cu partidele parlamentare pe tema desemnării unui nou premier, în locul lui Mihai Tudose. PSD a propus-o oficial pe Viorica Dăncilă.

Potrivit Constituției, președintele nominalizează un candidat la funcția de premier, care ar urma să fie votat în Parlament.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close