Antena 3 CNN Politică Surse: Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu

Surse: Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu

Surse: Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    15 Oct 2012   •   19:29

Mircea Diaconu, vicepreşedintele PNL, a propus în şedinţa BPC a PNL ca lui George Becali să i se aloce un colegiu în care să candideze la Neamţ sau la Arad, împotriva Elenei Udrea sau a lui Mihai Răzvan Ungureanu, scrie Mediafax.

Conform unor surse din conducerea PNL, propunerea lui Diaconu a venit în contextul discuţiei legate de colegiul în care acesta ar urma să candideze.

"Trebuie să fie util, pe un colegiu unde să se bată cu cineva greu de la PDL, să le rupă din voturi. Ori la Neamţ, cu Udrea, ori la Arad, cu MRU", ar fi spus vicepreşedintele PNL, Mircea Diaconu, în şedinţa de luni dimineaţă.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Acesta a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close