Antena 3 CNN Politică Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Surse: Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Iun 2017   •   15:15

Fostul premier Victor Ponta ar fi fost desemnat noul secretar general al Guvernului, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Victor Ponta ar avea la această oră o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu.

Practic, prin această mișcare, Victor Ponta se va implica în supraviețuirea cabinetului Grindeanu.

Tot joi, a apărut informația că premierul Sorin Grindeanu negociază cu parlamentari PSD pentru respingerea moțiunii de cenzură.

Fostul premier Victor Ponta a spus că nu a avut nicio negociere cu premierul Sorin Grindeanu, însă el a anunțat de ieri că nu va sprijini o eventuală moțiune.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu împreună cu fostul prim-ministru Victor Ponta ar plănui ruperea PSD, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Sursele citate vorbesc de un soi de alianță Grindeanu-Ponta, dar nu a pentru a încerca să-l debarce pe Liviu Dragnea, ci pentru a rupe partidul.

PSD și ALDE depun luni moțiune de cenzură, potrivit unor surse politice citate de Antena 3.

Criza politică se amplifică, după ce președintele Klaus Iohannis aruncă înapoi mingea în curtea PSD: nu pot fi demarate procedurile pentru numirea unui alt premier atâta timp cât un prim-ministru este încă în funcţie. Iar soluţiile sunt doar două: fie premierul îşi dă demisia, fie este demis printr-o moţiune de cenzură

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close