Antena 3 CNN Politică Surse: Vlad Voiculescu a pierdut sprijinul USR. Liderii partidului au găsit şi înlocuitor pentru ministrul Sănătăţii

Surse: Vlad Voiculescu a pierdut sprijinul USR. Liderii partidului au găsit şi înlocuitor pentru ministrul Sănătăţii

Se ascute lupta la vârful coaliţiei de guvernare. Surse din USR, citate de Antena 3, susţin că Vlad Voiculescu a pierdut sprijinul partidului, iar cea mai bună variantă ar fi ca ministrul să-şi dea demisia, tocmai pentru a nu declanşa o criză în coaliţia de guvernare.

Surse: Vlad Voiculescu a pierdut sprijinul USR. Liderii partidului au găsit şi înlocuitor pentru ministrul Sănătăţii
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   12:24

Mai mult, USR i-ar fi găsit şi un înlocuitor lui Vlad Voculescu.

Şeful de la Sănătate ar fi presat de liderii USR să îşi dea demisia, tocmai pentru a nu declanşa o criză în coaliţia de guvernare. 

Liderii USR au şi găsit un înlocuitor pentru Voiculescu, pe Adrian Wiener.

Demersul este susţinut şi de premierul Florin Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis, în timp ce Dacian Cioloş a rămas singurul susţinător.

UPDATE. În două postări pe Facebook pe paginile oficiale, atât USR, cât şi Partidul PLUS, au dezminţit informaţia, explicând că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, beneficiază în continuare de sprijin politic.

"Vlad Voiculescu are toată susținerea Alianței USR PLUS pentru o reformă reală în sistemul de sănătate. Restul e fake news", se arată în postările de pe Facebook ale celor două partide, care au acuzat de fake news informaţiile obţinute de Antena 3 din rândul surselor politice.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Klaus Iohannis l-a atacat indirect pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce a declarat că autorităţile competente nu s-au preocupat să extindă numărul paturilor de la Terapie Intensivă.

 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu demisie Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close