Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Lupta pentru mărirea pensiilor continuă

Tăriceanu: Lupta pentru mărirea pensiilor continuă

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe Facebook un mesaj pentru pensionari, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstince.

Tăriceanu: Lupta pentru mărirea pensiilor continuă
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    01 Oct 2020   •   13:15

''În loc să fie serbati așa cum merită, pensionarii români sunt nevoiți să protesteze în fața Guvernului pentru drepturile lor!'', spune Tăriceanu, referindu-se la demonstraţia din faţa sediului Executivului.

''Este păcat că se găsesc bani pentru orice iar când se ajunge la mărirea pensiilor mici guvernul Iohannis-Orban spune că banii s-au terminat. Celor care le refuză pensii decente le spun atât: ei sunt cei care și-au luat de la gură ca să vă țină în școală, ei sunt cei care își numără fiecare bănuț ca voi să puteți călători, ei sunt cei care, din pensiile lor de mizerie, tot mai pun ceva deoparte ca să vă cumpere ceva de ziua voastră. Pentru că și dacă ați ajuns miniștri, și dacă ați ajuns milionari, pentru ei tot copiii lor rămâneți! La mulți ani tuturor seniorilor noștri! Lupta pentru mărirea pensiilor, așa cum meritați și așa cum zice legea, continuă!", a concluzionat el.

 

×
Subiecte în articol: pensii Tariceanu
Parteneri
Ea este femeia care a murit după accidentul de tren din Galaţi
x close