Antena 3 CNN Politică Tensiuni uriașe la vârful PNL. Daniel Zamfir: Mă lupt să fie dobânzile civilizate

Tensiuni uriașe la vârful PNL. Daniel Zamfir: Mă lupt să fie dobânzile civilizate

Tensiuni uriașe la vârful PNL. Daniel Zamfir: Mă lupt să fie dobânzile civilizate
08 Dec 2017   •   20:29

Un scandal uriaș este pe cale să izbucnească în Partidul Național Liberal. Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a exprimat extrem de critic la adresa senatorului Daniel Zamfir. 

Senatorul Daniel Zamfir este cel care a adus în atenția opiniei publice o bătălie uriașă împotriva unor prevederi bancare abuzive, este cel care are o inițiativă privind stoparea abuzurilor în privința telecomunicațiilor.

Senatorul a mai dezvăluit și un raport șocant al Corpului de Control al primului ministru, în care se vorbește despre faptul că statul nu a încasat milioane de euro din redevențele pentru licența de exploatare a resurselor minerale ale României.

Cu toate acestea, senatorul a fost criticat dur de Ludovic Orban.

„Nu este nici un conflict. Poziţia PNL e clară. Noi suntem susţinătorii economiei libere de piaţă, noi suntem susţinătorii principiului că practic contractul este legea părţilor. Suntem împotriva oricărei reglementări care să afecteze libertatea economică, care să afecteze libertatea de a realiza contracte. Nu există nici un conflict. Eu vă explic poziţia oficială a PNL. Dacă există un parlamentar care are alt punct de vedere, este punctul său de vedere individual”, a afirmat Ludovic Orban, la Palatul Elisabeta.

„Sunt neplăcut surprins de declarația președintelui, pentru că am avut aceste discuții cu domnul Ludovic Orban, în legătură cu cele trei legi. De asemenea, aceste proiecte eu le-am inițiat cu profesorul Piperea cu mult înainte de a fi consilierul onorific al primului ministru. Colegilor mei le-aș aminti că domnul Piperea este cel care a fost propus să fie președintele organizației PNL București. Și cei care îl cunosc pe profesorul Piperea, el gândește la fel. Acest tip de proiecte de legi nu au legătură cu vreo doctrină politică, au legătura cu dreptatea”, a declarat Daniel Zamfir, în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close