x close

Teodorovici, despre percheziţiile de la ministerul Fondurilor Europene: Legea trebuie aplicată, toleranţă zero faţă de astfel de situaţii

de G.S.    |    15 Dec 2014   •   11:37
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorivici, a explicat, în direct la Antena 3, că nu ştie detalii din acest caz, dar că va pune la dispoziţie orice document i se cere ministerului. 
 
"Atât cât ştiţi şi dvs, atâta ştiu şi eu. S-au ridicat documente şi computere din minister. Despre acţiuni care s-au derulat acum câţiva ani de zile, dar nu ştiu să vă spun despre care proiecte este vorba. Sunt persoane care au fost suspendate din funcţii, care au lucrat în trecut în organisme intermediare, pe zona de IMM-uri şi care a fost desfiinţat, tocmai ca urmare a unor încălcări legale. Tot ce se cere punem la dispoziţiei, vom vedea despre ce proiecte este vorba."
 
Teodorovici a explicat că nu va exista toleranţă faţă de cei vinovaţi. 
 
"Legea trebuie aplicată, toleranţă zero faţă de astfel de acţiuni, vom vedea acţiunile implicate şi măsurile vor fi luate. Toţi cei care se fac vinovaţi nu vor mai face parte din structurile ministerului. Exact ce spune legea."
 
Cât despre prejudiciul din acest dosar, ministrul a explicat că nu ştie exact sursa banilor. 
 
"Nu este foarte clar despre ce sursă este vorba când vine vorba de prejudiciu, dacă din fonduri europene sau alte finanţări."
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati