Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean: Voi fi prezent la Bruxelles, luni, la reuniunea miniştrilor de Externe ai statelor UE

Titus Corlăţean: Voi fi prezent la Bruxelles, luni, la reuniunea miniştrilor de Externe ai statelor UE

Titus Corlăţean: Voi fi prezent la Bruxelles, luni, la reuniunea miniştrilor de Externe ai statelor UE
de S.T.    |    01 Mar 2014   •   22:13

Războiul bate la uşă, la graniţa României. Parlamentul de la Moscova a dat undă verde pentru o intervenţie militară în Ucraina. Deja Barack Obama a avertizat: "vor exista costuri".

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Cărlăţean, a vorbit la "Q&A cu Alessandra Stoicescu" despre paşii pe care îi va face România.

"Avem nevoie să susţinem în continuare necesitatea respectării unor principii extrem de importante: suveranitatea unui stat, integritatea teritorială(...) Profunda proocupare pentru evoluţiile din Ucraina, o eventuală prezenţă militară rusă constituie o provocare la adresa statalităţii şi suveranităţii statului ucrainean(...) Sunt evoluţii de o dinamică foarte rapidă legată de Ucraina", a spus Titus Cărlăţean, sâmbătă, la Antena 3.

Miniştrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni pentru a discuta despre situaţia din Ucraina, pe fondul ameninţărilor cu o intervenţie militară rusă

"Voi fi prezent, luni, la Bruxelles", a confirmat ministrul.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu"

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close