Antena 3 CNN Politică Topul averilor în Guvernul Orban: Ion Ștefan și Raluca Turcan, cei mai înstăriți. Ludovic Orban, cel mai sărac

Topul averilor în Guvernul Orban: Ion Ștefan și Raluca Turcan, cei mai înstăriți. Ludovic Orban, cel mai sărac

Topul averilor în Guvernul Orban: Ion Ștefan și Raluca Turcan, cei mai înstăriți. Ludovic Orban, cel mai sărac
Sursa foto: foto: Agerpres
06 Dec 2019   •   09:46

Cei mai înstăriţi miniştri liberali sunt Ion Ştefan (Dezvoltare), Raluca Turcan (vicepremier) şi Virgil Popescu (Economie). La polul opus se află chiar premierul Ludovic Orban, care, până să ajungă la Palatul Victoria, încasa lunar doar 3.000 de lei. Câţiva demnitari au investit banii în bijuterii, ceasuri, obiecte de artă şi arme de vânătoare.

Cel mai avut ministru e Ion Ştefan. Deşi are numai două case, ministrul Dezvoltării se poate lăuda cu titlul de cea mai mare locuinţă, una dintre ele având 524 mp, asta deşi, în declaraţia de avere anterioară, dimensiunea acesteia era de 910 mp. 

Într-un material realizat de Digi24 anul trecut, liberalul dădea vina pe constructor și pe soția lui. Constructorul ar fi greșit o grindă și așa s-a trezit cu etaj în loc de mansardă, iar soția lui a fost cea care și-a dorit o casă mare.

Citește Și Declarația de avere a ministrului Dezvoltării. ”Grindă” deține mai multe terenuri, două case și un cont de 300.000 de euro

O situaţie materială foarte bună are şi vicepremierul Raluca Turcan, care, alături de soţul ei, Valeriu Turcan, deţine 12 conturi ce însumează 199.728 lei şi 416.542 euro. De asemenea, aceasta mai deţine două terenuri, un apartament, un autoturism Toyota precum şi bijuterii în valoare de 12.000 de euro.

La polul opus se află premierul Ludovic Orban, care, împreună cu soţia sa, Mihaela, are o casă de 200 de metri pătraţi la marginea Capitalei, cumpărată în 2014.

Citește șI Ludovic Orban a trăit în sărăcie în ultimul an. Prin declarația de avere a premierului bate vântul


Citeste mai mult: Adevărul.ro

×
Subiecte în articol: averi guvern Orban
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close