Antena 3 CNN Politică Trădare majoră la prezidențiale. Un primar PSD aruncă bomba: „Multor PSD-iști le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă”

Trădare majoră la prezidențiale. Un primar PSD aruncă bomba: „Multor PSD-iști le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă”

Trădare majoră la prezidențiale. Un primar PSD aruncă bomba: „Multor PSD-iști le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă”
Sursa foto: Foto: Cosmin Necula/Facebook
12 Noi 2019   •   10:24

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, este de părere că multor membri ai PSD "le-a fost ruşine să tragă" în campania electorală pentru Viorica Dăncilă.

"Odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat. O campanie în care Iohannis era deja câştigător, cu mulţi psd-işti cărora le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil şi cu un scor neaşteptat de bun pentru Mircea Diaconu. (...) A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie. Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedinte PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?", a scris Cosmin Necula, pe Facebook.

În opinia acestuia, în turul 2, cu o competiţie "fără miză" între Iohannis şi Dăncilă, este posibil să fie o prezenţă foarte scăzută la vot.


Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Bacău cu 36,6%

Pe poziţia a doua s-a clasat Viorica Dăncilă, cu 25,4%. Locul al treilea este ocupat de Dan Barna, votat de 12,9% din alegători, în timp ce Mircea Diaconu se află pe poziţia a patra, cu 9,85%. Prezenţa la vot în judeţul Bacău a fost de 41,78%.

Cosmin Necula, trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Prejudiciul e de peste jumătate de milion de lei 

În luna iulie a acestui an, primarul Cosmin Necula a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzația de abuz în serviciu și un prejudiciu de peste o jumătate de milion de lei, potrivit unui comunicat al Dorecției Naționale Anticorupție. Alături de el, a fost trimis în judecată și fostul viceprimar, Ștefan Dragoș Daniel, de la ALDE.

Concret, cei doi sunt acuzați de DNA de săvârșirea infracțiunii de participație improprie (sub forma determinării) la infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

În rechizitoriul întocmit, procurorii precizează că la data de 10 iulie 2017, într-o ședință a Consiliului Local Bacău, inculpații Necula Cosmin și Ștefan Dragoș Daniel, cu intenție, i-au determinat pe consilierii locali prezenți să adopte o hotărâre cu încălcarea dispozițiilor Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close