Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu nu demisionează din Parlamentul European: ”Nu am de ce”

Traian Băsescu nu demisionează din Parlamentul European: ”Nu am de ce”

Fostul președinte Traian Băsescu anunță că nu va demisiona din Parlamentul European, deoarece a fost ales după anunțul CNSAS.

Traian Băsescu nu demisionează din Parlamentul European: ”Nu am de ce”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2022   •   14:56

El spune că decizia Justiției nu e corectă, deoarece el nu a dat nicio informație despre declarații sau atitudini politice.

”Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid.

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aerporturi, în avioane, să port mască tot timpul”, a declarat Traian Băsescu.

”Nu cred că am de ce (să demisionez- n.r.), pentru că eu am fost ales cu anunțul CNSAS-ului făcut. Deci nu a fost un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere”, spune Traian Băsescu.

El respinge ideea potrivit căreia a colaborat cu Securitatea ca poliție politică.

”N-am ascuns deloc (colaborarea cu Securitatea - n.r.). Și acum sunt convins că nu există nici o frază care să implice declarații politice sau atitudini politice. Nu există nici măcar o singură frază”, adaugă fostul președinte.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close