Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu își vrea înapoi vila de la RA-APPS de care a beneficiat ilegal șapte ani. Ce le cere fostul președinte magistraților

Traian Băsescu își vrea înapoi vila de la RA-APPS de care a beneficiat ilegal șapte ani. Ce le cere fostul președinte magistraților

Traian Băsescu îşi vrea înapoi privilegiile de care a beneficiat ilegal ani la rând până să fie declarat oficial colaborator al securităţii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2022   •   09:22

Astăzi Traian Băsescu este aşteptat astăzi la Curtea de Apel Bucureşti unde a chemat în judecată RA-APPS după ce l-au notificat să părăsească vila pe care a primit-o în 2015.

Traian Băsescu vrea înapoi casă de la stat în care a stat ilegal 7 ani mințind că nu a fost colaborator al securității. 

Băsescu are proces la Curtea de Apel București. Este vorba despre acțiunea deschisă de el în dată de 28 iunie 2022, prin care a chemat în judecată Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat. 

Băsescu solicită magistraților anularea notificării prin care a fost somat să elibereze vila din Gogol, locuința de protocol pe care a primit-o, în 2015, în calitatea să de fost președinte și pe care a pierdut-o după ce a fost declarat, definitiv, turnător al Securității.

De asemenea, Traian Băsescu a mai pierdut și cabinetul de fost președinte, care i-a fost repartizat într-un bloc RA-APPS din strada Mihai Eminescu.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu vila RA-APPS presedinte
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close