x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Tudor Chirilă, atac dezlănțuit pe Facebook

de 05 Mar 2016   •   12:24
Tudor Chirilă, atac dezlănțuit pe Facebook 72
Celebrul cântăreț revine cu un atac dur la adresa clasei politice. Chirilă pune la zid modul în care cele mai mari partide din România aleg să reprezinte electoratul.

"Oricine vrea să-și păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL și PSD. Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenție de bună credință și cele două mari partide de hoți, penali sau traseiști politici. Mișcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o poziție clară: niciun compromis cu actuala clasă politică. Și tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf și îndesat că nu are nici cea mai mică intenție să se reformeze. Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD și PNL aceeași mizerie.
Amatorilor de scandal le spun dinainte că postările mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orașului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deși nu văd care ar fi problema) ci că îmi exprim, într-un spațiu public, opinia de cetățean al acestui oraș", a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.
sati