Antena 3 CNN Politică Udrea a pregătit terenul pentru Băsescu din 2009

Udrea a pregătit terenul pentru Băsescu din 2009

Udrea a pregătit terenul pentru Băsescu din 2009
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
de M.Z.    |    05 Mai 2014   •   16:59
Elena Udrea a pregătit terenul de la Nana pentru preşedintele Traian Băsescu încă din anul 2009. În perioada cât a condus interimar Ministerul Mediului, în 2009, Udrea a alocat bani de la această instituţie pentru investiţii.

Banii erau pentru amenajarea de parcuri în zona rurală. Şi Primăria Piatra Neamţ condusă de Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a beneficiat ilegal de banii publici de la ministerul Elenei Udrea, se arată într-unraport întocmit de Corpul de control al Guvernului, care a şi sesizat Parchetul. 

"Întâmplător - chiar a fost o întâmplare - am sesizat Parchetul, pentru că acum am terminat cercetările la Corpul de control, pe utilizarea Fondului de Mediu cu parcurile în zona rurală", a spus Ponta, duminică seara, la România TV, potrivit gandul.info.
 
Întrebat dacă acestea sunt de la Elena Udrea, Ponta a răspuns: "De la doamna Udrea cu semnătura ei, atunci când a fost ministru interimar al Mediului după ce ne-au dat afară".
 
El a arătat că Udrea, ca ministru interimar al Mediului, a semnat o alocate de fonduri şi pentru comuna Nana.
 
"A dat banii, că, de făcut, n-a făcut nimic (...) Atenţie! Doamna Udrea nu făcea, doamna Udrea dădea banii (...) Din 3.300 unităţi administrativ-teritoriale din România, fix la Nana a dat doamna Udrea, care a fost ministru la Mediu. Atenţie, n-a fost o periodă lungă, nu ştiu, două luni sau cât a fost ? Octombrie-noiembrie până în decembrie. Eh, fix la Nana a dat. Sigur, e o întâmplare", a spus Ponta, amintind şi de cazul preşedintelui Traian Băsescu privind terenurile din Nana.

Guvernul a anunţat, duminică, că a sesizat organele penale acuzând că, în 2009-2012, mai multe administraţii locale, printre care cea PDL din Piatra Neamţ, condusă de Gheorghe Ştefan, şi Corbii Mari, unde primar era Constantin Anghel, au comis nereguli în utilizarea Fondului pentru Mediu pentru proiecte din Programul spaţiilor verzi.

Citiţi şi Elena Udrea, vecină de moşie cu preşedintele Traian Băsescu

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

Firea a depus plângerea penală împotriva lui Traian Băsescu. "I-a terfelit pe toţi apropiaţi mie, i-a mai rămas să se războiască cu morţii. L-am iertat, că suntem în Săptămâna Mare"

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

×
Subiecte în articol: Elena Udrea teren nana
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close