Antena 3 CNN Politică Udrea a stat mai multe ore la secţia de Poliţie, din cauza unei ERORI

Udrea a stat mai multe ore la secţia de Poliţie, din cauza unei ERORI

Udrea a stat mai multe ore la secţia de Poliţie, din cauza unei ERORI
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   07:27
Elena Udrea a avut ghinion! După ieşirea din penitenciarul Târgşor tot nu a putut să meargă direct acasă. Udrea a fost blocată mai bine de 3 ore în secţia 14 de poliţie, din cauza unei erori: în decizia de înlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu a fost trecută adresa din buletin.
 
Doar că Udrea nu mai stă acolo de foarte mult timp ci locuieşte în cel mai luxos complex de apartamente din nordul Bucureştiului. 
 
În buletin, Elena Udrea are trecută o adresă din Bulevardul Unirii. Însă nu mai locuieşte de mult acolo şi iar casa este închiriată. După ce a divorţat de Dorin Cocoş, Udrea s-a mutat într-un complex de lux din zona de nord a Capitalei. A omis însă să-şi schimbe adresa şi în actul de identitate, iar această scăpare a costat-o câteva ore în plus, petrecute la secţia de poliţie. 
 
Pe perioada arestului la domiciliu, Elena Udrea nu poate părăsi imobilul în care locuieşte fără permisiunea autorităţilor. Trebuie să se prezinte în faţa anchetatorilor ori de câte ori este chemată şi nu are voie să comunice cu niciuna dintre persoanele anchetate în dosar. Mai mult, Udrea se poate trezi oricând acasa cu poliţistul care o supraveghează.
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close