Antena 3 CNN Politică Udrea îi răspunde lui Baconschi: E plin de intelectuali în PMP. El s-a supărat că a pierdut funcţia de vicepreşedinte

Udrea îi răspunde lui Baconschi: E plin de intelectuali în PMP. El s-a supărat că a pierdut funcţia de vicepreşedinte

Udrea îi răspunde lui Baconschi: E plin de intelectuali în PMP. El s-a supărat că a pierdut funcţia de vicepreşedinte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Iun 2014   •   15:47
Preşedintele PMP, Elena Udrea, a repins, marţi, acuzaţiile lui Teodor Baconschi, potrivit căruia intelectualii din PMP au fost marginalizaţi, ea susţinând că în conducerea partidului sunt mulţi intelectuali. În opinia sa, Baconschi s-a supărat pentru că a pierdut funcţia de vicepreşedinte. 
 
"Nu cred că a spus aşa ceva, pentru că ar fi greşit",  a răspuns ea, întrebată despre afirmaţiile făcute de Teodor Baconschi potrivit căruia intelectualii din PMP au fost marginalizaţi.
 
"Domnul Baconschi ar fi ştiut că, atunci când candidează trei inşi, de fapt au fost chiar patru, pentru un singur loc, unul câştigă. Nu trebuie să fie nimeni supărat că a câştigat domnul Vlaston funcţia de vicepreşedinte", a spus Udrea.
 
Ea a subliniat că sunt foarte mulţi intelectuali în Mişcarea Populară şi în partid. 
 
"Sunt oameni care au profesii intelectuale, chiar dacă nu au fost aşa definiţi până acum în presă, şi cred că în CEN (Comitetul Executiv Naţional - n.r.), majoritatea sunt intelectuali. Dacă ne referim la aşa-zisul grup al reformiştilor, pentru că aşa s-au numit ei în PDL, când au susţinut candidatura Monicăi Macovei, Cristi Preda, spre exemplu, este în conducerea partidului şi este şi europarlamentar. De asemenea, îl avem pe domnul Vlaston, vicepreşedinte, care a câştigat în faţa domnului Baconschi. Domnul Baconschi a fost în competiţie cu domnul Papahagi şi cu domnul Vlaston şi a câştigat domnul Vlaston. Nu cred că domnul Baconschi l-ar contesta pe domnul Vlaston", a spus ea.
 
Pe de altă parte, Elena Udrea a amintit că Daniel Funeriu, după ce a pierdut în competiţia pentru preşedinţia partidului, a fost cooptat în conducerea PMP.
 
Oamenii lui Băsescu se încaieră între ei. Baconschi: Intelectualii din PMP, marginalizaţi la congres

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Teodor Baconschi PMP
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close