Antena 3 CNN Politică Un nou ministru la Apărare. Iohannis a semnat decretul privind înlocuirea lui Adrian Țuțuianu cu Marcel Ciolacu

Un nou ministru la Apărare. Iohannis a semnat decretul privind înlocuirea lui Adrian Țuțuianu cu Marcel Ciolacu

Un nou ministru la Apărare. Iohannis a semnat decretul privind înlocuirea lui Adrian Țuțuianu cu Marcel Ciolacu
Sursa foto: Foto: presidency.ro
06 Sep 2017   •   12:02

Update 12.02: Klaus Iohannis a semnat decretele privind înlocuirea lui Adrian Țuțuianu cu Marcel Ciolacu la Ministerul Apărării. Sunt informații care au fost confirmate din partea zonei guvernamentale.

„Adrian Țuțuianu este direct responsabil pentru comunicatul absolut halucinant remis ieri de Ministerul Apărării. „Nu se mișcă nicio frunză” în Armata Română fără aprobarea ministrului. Cred că pentru greșeala gravă de ieri era firesc ca Adrian Țuțuianu să plece”, a spus Radu Tudor.

----------------------------

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Cotroceni. Președintele va lua o decizie în privința demisiei lui Adrian Țuțuianu.

În urma anunțului Ministerului Apărării, cum că banii vor fi plătiți eșalonat în cazul salariilor militarilor, Adrian Țuțuianu și-a dat demisia din funcție, la cererea lui Mihai Tudose. „Este o demisie de onoare pentru o eroare de comunicare”, spunea premierul.

Citește și: Ministrul Apărării, Adrian Tuțuianu: Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare

Demisia acestuia, dar și decizia de preluare a interimatului de către vicepremierul Marcel Ciolacu au ajuns încă de aseară la Palatul Cotroceni.

Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de el că nu i-am comunicat şi nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greşeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a declarat Ţuţuianu.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close