Antena 3 CNN Politică Un nou scandal zguduie USR. Soția lui Dan Barna, acuzată că i-a jignit pe liderii partidului

Un nou scandal zguduie USR. Soția lui Dan Barna, acuzată că i-a jignit pe liderii partidului

Un nou scandal zguduie USR. Soția lui Dan Barna, acuzată că i-a jignit pe liderii partidului
Sursa foto: Foto: Dan Barna/facebook
12 Noi 2019   •   15:38

USR nu duce lipsă de scandaluri după eșecul de la alegerile prezidențiale, acolo unde Dan Barna a ratat calificarea în finală. Progtanista celui mai nou incident este chiar soția lui Dan Barna, cea care ar fi avut o izbucnire nervoasă la adresa contestatarilor liderului USR.

Olguța Barna a spus aseară, pe live-ul Comitetului Politic informal la membrii USR: "căcații ăștia care nu au făcut nimic în campanie”, potrivit comentariului unui membru al USR pe grupul intern de Facebook, „Poiana lui Iocan”.

 

Dan Barna a avut o videoconferință, luni seara, cu liderii organizațiilor USR, în care au discutat despre rezultatele din primul tur al alegerilor prezidențiale.

În ce condiții spune Dan Barna că-și va da demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat marţi că, în urma rezultatului ''sub obiectiv'' obţinut la alegerile prezidenţiale, va cere un vot de încredere membrilor partidului, iar, dacă nu îl va primi, va face un pas în spate.

"Voi cere un vot de încredere membrilor partidului şi e foarte normal să mă întorc la membri, aşa funcţionează democraţia în USR. Eu nu îmi dau demisia în momentul acesta, voi cere un vot de încredere membrilor. Colegii mei vor decide, aşa am făcut de fiecare dată când a fost un moment mai delicat în partid. (...) Ne doream mai mult, fără îndoială. Se putea mai mult? E greu de spus în contextul politic şi în contextul acţiunilor şi poziţiei preşedintelui Iohannis care a dat jos un guvern, deci avea o percepţie foarte bună în opinia publică. Dincolo de asta, da, e un rezultat sub obiectiv, o să cer un vot de încredere colegilor. Dacă voi primi acest vot de încredere, mergem mai departe spre locale, este primul eşec şi mi s-ar părea o laşitate să îmi dau demisia pentru un rezultat care de fapt, în contextul dat, poate fi privit din două perspective. Dacă nu voi primi votul de încredere al colegilor mei din partid evident că voi face un pas în spate. E foarte simplu", a spus Barna, la Palatul Parlamentului.
 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close