Antena 3 CNN Politică UPDATE. Theodor Nicolescu a fost REŢINUT de DNA

UPDATE. Theodor Nicolescu a fost REŢINUT de DNA

UPDATE. Theodor Nicolescu a fost REŢINUT de DNA
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Mar 2015   •   13:45
UPDATE. Deputatul Theodor Nicolescu a fost reţinut de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Din primele informaţii, se pare că Nicolescu nu a colaborat cu procurorii. 

Ştire în curs de actualizare. 

---

Deputatul Theodor Nicolescu a ajuns, în urmă cu puţin timp, la DNA, pentru a fi audiat de procurori, după ce Camera Deputaţilor a încuviinţat cererea de arestare preventivă şi de reţinere pentru acesta. 

 
"Nicolescu a declarat că aşteaptă să se facă dreptate, a venit să dea o declaraţie, dar îi va lăsa pe procurori să ia decizia pe care o consideră corectă."
 
"Acesta a adăugat că este pregătit pentru orice, la fel cum spunea şi în plenul Camerei", a explicat Berta Popescu, reporter Antena 3. 
 
Deputatul este acuzat de luare de mită dar şi de abuz în serviciu. Anchetatorii susţin că acesta ar fi luat în jur de 6,2 milioane de lei pentru a ajuta trei oameni de afaceri, astfel încât să se rezolve favorabil pentru ei trei dosare de despăgubire. 
 
Prejudiciul din acest dosar este evaluat la 75 de milioane de euro, pentru că imobilele din dosarul de despăgubiri au fost supraevaluate. 
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close