Antena 3 CNN Politică USR vrea să o suspende pe Gabriela Firea. Cum răspunde primarul Capitalei

USR vrea să o suspende pe Gabriela Firea. Cum răspunde primarul Capitalei

USR vrea să o suspende pe Gabriela Firea. Cum răspunde primarul Capitalei
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicușor Dan
de S.T.    |    27 Noi 2016   •   19:38

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că Nicușor Dan minte când face acuzații împotriva ei și îl acuză că boicotează toate proiectele mari al Capitalei.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a criticat activitatea „deplorabilă” a primelor cinci  luni de mandat ale primarului general Gabriela Firea şi a anunţat că dacă situaţia va fi aceeaşi la împlinirea unui an de activitate, USR va lua în calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-şef. 

„Am urmărit cu atenție dialogul acesta halucinant. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Cine vorbește, omul care a venit cu garanții că salvează Bucureștiul și timp de cinci luni nu a făcut decât să saboteze Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

„Dumnealui (Nicușor Dan- n.red.) este cel mai absent consilier, dacă se poate formula așa(...). Tot ceea ce a afirmat Nicușor Dan sunt minciuni sfruntate și îmi voi lua absolut toate măsurile pentru a restabili adevărul. Un ONG din afara țarii, transformat în partid care a vrut să salveze Bucureștiul, acum îl boicotează la toate proiectele”, a mai spus Gabriela Firea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Punctul de întâlnire”

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close