x close

USR vrea să o suspende pe Gabriela Firea. Cum răspunde primarul Capitalei

de S.T.    |    27 Noi 2016   •   19:38
USR vrea să o suspende pe Gabriela Firea. Cum răspunde primarul Capitalei 534 Foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că Nicușor Dan minte când face acuzații împotriva ei și îl acuză că boicotează toate proiectele mari al Capitalei.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a criticat activitatea „deplorabilă” a primelor cinci  luni de mandat ale primarului general Gabriela Firea şi a anunţat că dacă situaţia va fi aceeaşi la împlinirea unui an de activitate, USR va lua în calcul organizarea unui referendum pentru demiterea edilului-şef. 

„Am urmărit cu atenție dialogul acesta halucinant. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Cine vorbește, omul care a venit cu garanții că salvează Bucureștiul și timp de cinci luni nu a făcut decât să saboteze Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

„Dumnealui (Nicușor Dan- n.red.) este cel mai absent consilier, dacă se poate formula așa(...). Tot ceea ce a afirmat Nicușor Dan sunt minciuni sfruntate și îmi voi lua absolut toate măsurile pentru a restabili adevărul. Un ONG din afara țarii, transformat în partid care a vrut să salveze Bucureștiul, acum îl boicotează la toate proiectele”, a mai spus Gabriela Firea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Punctul de întâlnire”

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati