Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Dacă Pandele s-a înţeles cu toţi locuitorii din Voluntari, se va înţelege şi cu mine

Vanghelie: Dacă Pandele s-a înţeles cu toţi locuitorii din Voluntari, se va înţelege şi cu mine

Vanghelie: Dacă Pandele s-a înţeles cu toţi locuitorii din Voluntari, se va înţelege şi cu mine
Sursa foto: Marian Vanghelie
19 Ian 2009   •   15:44

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că organizaţia PSD Ilfov va fi reformată, "printr-o metodă foarte simplă: o foarte bună organizare".
Afirmaţiile liderului social-democrat vin în contextul în care Florentin Pandele, primarul şi liderul filialei Voluntari a revenit asupra demisiei din partid după o discuţie purtată cu preşedintele Mircea Geoană.
"Voi avea o întâlnire cu primarii care au câştigat alegerile, cu preşedinţii organizaţiilor orăşeneşti şi comunale care au pregătit alegerile. Vom face un punctaj, din punct de vedere organizatoric, să vedem disfuncţionalităţile care au fost în cadrul campaniei, ceea ce mi-au semnalizat deja o parte dintre membrii de partid de acolo", a adăugat Vanghelie.
Totodată, Vanghelie a menţionat că a existat un pact încheiat între PSD Ilfov şi PDL.
"A existat acest lucru (n.r. pactul PSD Ilfov - PDL). Nu cred că în momentul de faţă mai are vreo importanţă. Am depăşit această etapă, pentru că şi acel pact poate ne-a adus în situaţia care suntem în momentul de faţă", a mai spus Vanghelie.
Liderul PSD Buceureşti mai susţine că orice om care câştigă trebuie respectat.
"O să ne înţelegem şi cu domnul Pandele. Dacă s-a înţeles cu toţi locuitorii din Voluntari, se va înţelege şi cu mine, nu cred că va fi o problemă", a mai declarat acesta.
Sute de localnici din Voluntari au ieşit în stradă, duminică, în semn de susţinere pentru primarul Florentin Pandele. Oamenii au protestat timp de aproape trei ore în apropierea primăriei. Ei i-au cerut lui Florentin Pandele să îşi retragă demisia pentru a putea rămâne primar al oraşului. Conform legii, odată cu demisia din partid, Pandele ar fi fost obligat să renunţe şi la fotoliul de primar.

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close