Antena 3 Politică Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

21 Mai 2017   •   17:56
Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

Marian Vanghelie afirmă că Victor Ponta a fost ameninţat cu arhiva SIPA în perioada când acesta era prim-ministru, potrivit DCnews.ro.

"Victor Ponta a avut o comunicare foarte bună cu sistemul până şi-a dat seama că sistemul îi face probleme şi lui. Când sistemul l-a trimis ambasador pe Maior şi pe Ponta la DNA, atunci domnul Ponta a început să facă din nou pe liderul politic (...) Domnul Ponta se pare că are probleme din tinereţe şi l-au ţinut cu ele în mână ... ce a spus şi Băsescu, că e ofiţer. Asta nu e o chestie nouă. Se cunoaşte, se ştie şi cum a fost racolat. (...) Era premier domnul Ponta. Dânsul a colaborat foarte bine, dar din cand în când trebuia să i se mai aducă aminte. Toate lucrurile de care discutăm azi şi ni se par aberante, domnul Ponta chiar le-a făcut împreună cu sistemul şi domnul Maior", a explicat Vanghelie într-o intervenție TV.

În urmă cu câteva zile, Marian Vanghelie susținea că  şi arhiva "Doi și un sfert" din MAI a fost compromisă la fel ca arhiva SIPA. El afirma că s-a întâmplat în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close