Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA

Vanghelie: Victor Ponta, amenințat cu arhiva SIPA
21 Mai 2017   •   17:56

Marian Vanghelie afirmă că Victor Ponta a fost ameninţat cu arhiva SIPA în perioada când acesta era prim-ministru, potrivit DCnews.ro.

"Victor Ponta a avut o comunicare foarte bună cu sistemul până şi-a dat seama că sistemul îi face probleme şi lui. Când sistemul l-a trimis ambasador pe Maior şi pe Ponta la DNA, atunci domnul Ponta a început să facă din nou pe liderul politic (...) Domnul Ponta se pare că are probleme din tinereţe şi l-au ţinut cu ele în mână ... ce a spus şi Băsescu, că e ofiţer. Asta nu e o chestie nouă. Se cunoaşte, se ştie şi cum a fost racolat. (...) Era premier domnul Ponta. Dânsul a colaborat foarte bine, dar din cand în când trebuia să i se mai aducă aminte. Toate lucrurile de care discutăm azi şi ni se par aberante, domnul Ponta chiar le-a făcut împreună cu sistemul şi domnul Maior", a explicat Vanghelie într-o intervenție TV.

În urmă cu câteva zile, Marian Vanghelie susținea că  şi arhiva "Doi și un sfert" din MAI a fost compromisă la fel ca arhiva SIPA. El afirma că s-a întâmplat în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close