Antena 3 CNN Politică Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, l-ar putea înlocui pe Nicolae Văcăroiu la şefia Senatului

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, l-ar putea înlocui pe Nicolae Văcăroiu la şefia Senatului

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, l-ar putea înlocui pe Nicolae Văcăroiu la şefia Senatului
06 Oct 2008   •   18:46

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, ar putea fi numit în funcţia de preşedinte al Senatului în cazul în care actualul preşedinte, Nicolae Văcăroiu, ar prelua preşedinţia Curţii de Conturi. Acesta a declarat, în cursul zilei de luni, că şansele de a accepta această propunere sunt foarte mari. Până la numirea propriu-zisă, însă, trebuie îndeplinite mai multe etape. "După Biroul Permanent a avut loc o discuţie de principiu. Nu a fost un vot, nu a plecat domnul Văcăroiu încă, nu s-a promulgat legea. Sunt o mulţime de etape care trebuie parcurse. Cred că este prematur să discutăm acum despre asta", a declarat senatorul PSD, Ilie Sârbu. Potrivit acestuia, din partea PSD nu ar exista mai mulţi candidaţi pentru această funcţie.
După ce Legea Curţii de Conturi va fi promulgată de către preşedintele României, Traian Băsescu, conducerea PSD va lua o hotărâre privind succesorul lui Nicolae Văcăroiu la Senat.
În declaraţia făcută joi, Nicolae Văcăroiu a numit trei potenţiali candidaţi pentru această funcţie, Ilie Sârbu nefiind unul dintre aceştia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close