Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac usturător la adresa lui Dacian Cioloș: Mai prefăcut decât vechii oameni

Victor Ponta, atac usturător la adresa lui Dacian Cioloș: Mai prefăcut decât vechii oameni

Victor Ponta, atac usturător la adresa lui Dacian Cioloș: Mai prefăcut decât vechii oameni
15 Sep 2019   •   16:51

Victor Ponta lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloș, spunând că este „mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist și mai neprofesionist decât oamenii vechi”. 

„OMUL NOU in Politica : Dacian Ciolos ! Votati-l cu incredere ! Este mai prefacut, mai demagog, mai oportunist si mai neprofesionist decat oamenii vechi!

1. OMUL NOU Ciolos - lupta toata ziua pentru integritate si anticoruptie / dar daca e vorba despre propunerea facuta de “Sefu” Macron pentru Comisia Europeana a uitat de toata lupta - “o voted Sefu - am inteles ‘Traiti”

2. Omul nou Ciolos - a fost in Guvernul lui Tariceanu in 2008 , a ajuns Comisar European propus de Basescu si Sarkozy in 2009, a fost pe lista de propuneri a Guvernului “Ponta” in 2014 ( alaturi de Corina Cretu care a si castigat nominalizarea atragand invidia vesnica a lui DC) , a fost pus Prim Ministru de Iohannis si votat de Liviu Dragnea in 2015 , a candidat si a fost ales in 2019 pe lista lui Dan Barna USR / i-a tradat intr-o secunda pe toti cei de mai sus si ii mai si injura peste tot pe unde are ocazia - cu adevarat OM NOU / a primit functii si pozitii de la toti “oamenii vechi” - dar nu stie cine sunt si se lupta cu ei.

3. Pentru ca “Omul Nou” Ciolos sa ajunga Prim Ministru “a fost nevoie sa moara oameni” / a pastrat in functii toti oamenii lui Dragnea si a guvernat asa de “performant” ca a dus PSD la 46% in Alegerile Parlamentare din 2016

4. Omul nou Ciolos ne tot anunta cum voteaza el motiunea de cenzura in Parlamentul Romaniei - el nu are niciun parlamentar in Romania , dar vorbeste pentru cei naivi care nu stiu asta / in schimb are voturi in Parlamentul European - si nu voteaza candidatii cu “probleme de integritate” / stati asa - nu voteaza candidatii care NU sunt propusi sau sprijiniti de Sefu’ Macron - pe aia ii voteaza imediat ca “s-au lamurit lucrurile”

5. Omul nou Ciolos este cel care nu a lucrat o zi la o firma privata ; nu a platit in viata lui un salariu sau taxe si impozite pentru afacerea lui ; nu a dat niciodata un interviu pentru un job si nu a avut niciodata un sef care sa il ameninte ca il da afara daca nu munceste ca un sclav / dar Omul Nou zice ca ii reprezinta exact pe aceia a caror viata nu a avut-o niciodata el insusi

6. Dan Barna chiar e “nou” in politica - ceea ce nu inseamna deloc ca e si bun / prima dovada ca nu e pregatit sa conduca tara altfel decat pana acum, este faptul ca face tandem cu cel mai “vechi” si cu apucaturi “vechi” din politica - Dacian Ciolos .

Am o parere buna despre pregatirea profesionala si buna credinta a votantilor USR / recunosc ca ma enerveaza cand ii vad pacaliti si orbiti de personaje sordide care se prezinta ca “tineri si neprihaniti”!

Sunt convins ca “postacii” lui Ciolos o sa dea gramada pe pagina mea ca sa ma faca pe mine in toate felurile / facem pariu ca niciunul nu o sa contrazica insa lucrurile pe care le-am scris? Pentru ca sunt adevarate - si ei nu au explicatii pentru ceva atat de evident si atat de adevarat!

Povestea aceasta frumoasa cu “oamenii noi” in politica am tot vazut-o in Romania ( mai tineti mintea campania “tinerii lui Basescu” cu care a aparut la Slatina Darius Valcov?) - mereu s-a terminat foarte prost .

La ProRomania vrem oameni “PROfesionisti” - capabili sa vina cu solutii si sa le si puna in practica / daca sunt vechi sau noi nu mai este important!

Noi suntem ProRomania - si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close