Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre referendumul din Turcia: „Decizia aparţine celor care votează”

Victor Ponta, despre referendumul din Turcia: „Decizia aparţine celor care votează”

Victor Ponta, despre referendumul din Turcia: „Decizia aparţine celor care votează”
17 Apr 2017   •   09:23

Fostul premier Victor Ponta a scris luni, pe Facebook, că rezultatul referendumului din Turcia nu este contestat de nimeni, chiar dacă este foarte strâns, democraţie însemnând că decizia aparţine celor care votează. Deputatul PSD mai spune că „deontologii şi propaganda” din ţara noastră nu sunt mulţumiţi de rezultatul scrutinului deoarece sunt „mai europeni decât europenii şi mai democraţi decât democraţii”.

„Poporul turc a votat / şi rezultatul nu este contestat de nimeni - deşi este foarte strâns (doar 1,5 milioane voturi diferenţa)! Şi «democraţie» înseamnă că decizia aparţine celor care votează. Problema este că Uniunea Europeană nu este mulţumită de rezultat / nici presa internaţională / nici «deontologii» şi Propaganda din ţara nostra (ăia care sunt mai europeni decât europenii, mai democraţi decât democraţii şi mai catolici decât Papa).

În România contează ce votează oamenii doar dacă votează cum se aşteaptă «Propaganda» - altfel se consideră un vot greşit, contestat, criticat şi care oricum merită şi trebuie schimbat. Uite că în Turcia e altfel”, a subliniat deputatul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta vot propaganda
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close