Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, lansare oficială în cursa pentru Palatul Cotroceni

Victor Ponta, lansare oficială în cursa pentru Palatul Cotroceni

Victor Ponta, lansare oficială în cursa pentru Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
20 Sep 2014   •   18:02
Victor Ponta şi-a lansat candidatura la preşedinţia României. Evenimentul a avut loc chiar de ziua sa de naştere. Ponta împlineşte astăzi 42 de ani. Lansarea candidatului a fost făcută printr-un show grandios, pe Arena Naţională.

Au fost circa 70.000 de simpatizanţi ai PSD prezenţi la eveniment.
 
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut primul discurs al evenimentului de la Arena Naţională pentru lansarea lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni

"Bun venit pe acest stadion, bun venit la această sărbătoare, bun venit în inima mea. Vă mulţumesc că aţi venit şi îi salutăm pe cei rămaşi acasă pentru că nu au mai avut loc pe Arena Naţională. Pentru noi este nevoie de un stadion mult mai mare. Sunt onorat că am luptat alături de voi, în campaniile trecute şi că împreună am reuşit cele mai frumoase victorii pentru acest partid. Sunt onorat să conduc cea mai frumoasă campanie electorală pentru România."

Iurie Leancă, premierul Republicii Moldova, a reiterat sprijinul său pentru candidatul PSD.
 
"Împreună am parcurs o distanţă extrem de însemnată înainte. Împreună vom ajunge şi la destinaţie. Împreună vom scrie istorie. Salut şi susţin candidatura lui Victor Ponta în cursa prezidenţială. Victorie pentru Victor şi o Românie puternică şi prosperă!" 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a avut un discurs în care a subliniat de ce Victor Ponta este cea mai bună alegere pentru postul de la Cotroceni.

Este ziua unui început de nou drum, corect, sănătos, clar, concret şi adevărat spre o Românie normală, pozitivă, puiternică, dezbvoltatră, respectată şi demnă. O Românie aşa cum merită să fie şi cum îşi doresc toţi cetăţenii săi de bună credinţă. 
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close