Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, poză cu micuţa Maria: "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie". Cum arată fiica sa înfiată

Victor Ponta, poză cu micuţa Maria: "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie". Cum arată fiica sa înfiată

Victor Ponta, fost premier al României, a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu cele două fiice ale sale şi cu soţia sa, Daciana Sârbu.

Victor Ponta, poză cu micuţa Maria: "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie". Cum arată fiica sa înfiată
Sursa foto: Instagram/Daciana Sarbu
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   10:15

Recent, Victor Ponta, preşedinte Pro România, a anunţat că el şi soţia sa, Daciana Sârbu, mai au o fetiţă, fiind vorba despre un copil înfiat. Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 6 ani, Maria.

Ponta: Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie

În poza apărută pe Instagram, apare Irina, copilul cuplului Victor Ponta-Daciana Sârbu, alături de Maria, iar lângă ele este Daciana Sârbu.

Poza este însoţită de mesajul "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie", a scris Victor Ponta.

Prima poză cu fetiţa înfiată de Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu

Zilele trecute, la câteva ore după ce Ponta a vorbit public despre acest subiect delicat, soţia sa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care sunt cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

"Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil", scria Daciana Sârbu, pe pagina de Instagram.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta maria copil înfiat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close