Antena 3 Politică Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptată de Senat

Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptată de Senat

de S.T.    |    09 Iun 2020   •   19:41
Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptată de Senat
Sursa foto: Hepta

Moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulată ”Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale”, a fost adoptată marţi de Senat.

Aceasta este a cincea moţiune împotria unui ministru al Cabinetului Orban adoptată în actuala sesiune legislativă.

Au fost înregistrate 76 de voturi în favoarea moţiunii şi 28 împotrivă.

„Stimată doamnă ministru Violeta Alexandru, Sunteţi ministrul cel mai respins de actualul Parlament! Aţi fost audiată de trei ori în Comisiile de muncă şi protecţie socială ale Parlamentului, reunite, de tot atâtea ori primind un vot de blam. Aţi fost votată în lipsă, ca, de altfel, întregul Guvern, în data de 14 martie, pentru simplul motiv că eraţi nominalizată în Guvernul anti-Covid”, arată PSD în moţiunea cu titlul ”Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale”.

Până acum,în actuala sesiune parlamentară, au fost adoptate patru moţiuni simple împotriva miniştrilor Finanţelor - Florin Cîţu, Agriculturii - Adrian Oros, Educaţiei - Monica Anisie şi Internelor - Marcel Vela.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Mă pot uita în ochii pensionarilor”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close