Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă a fost întrebată cum explică faptul că Olguţa Vasilescu are competenţe pentru trei ministere. Cum a răspuns - VIDEO

Viorica Dăncilă a fost întrebată cum explică faptul că Olguţa Vasilescu are competenţe pentru trei ministere. Cum a răspuns - VIDEO

Viorica Dăncilă a fost întrebată cum explică faptul că Olguţa Vasilescu are competenţe pentru trei ministere. Cum a răspuns - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    21 Noi 2018   •   18:57

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Lia Olguţa Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Mircea Drăghici pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Întrebată cum îşi explică faptul că Olguţa Vasilescu are competenţe pentru trei ministere, al Muncii, al Transporturilor şi acum al Dezvoltării, premierul a răspuns: „Am observat faptul că nu contează ce cred eu şi ce competenţe cred eu că are o anumită persoană pentru a fi ministru”

Viorica Dăncilă a precizat că, în opinia sa, „Olguţa Vasilescu e calificată să ocupe mai multe portofolii, bineînţeles nu în acelaşi timp”.

Criză în PSD. Viorica Dăncilă confirmă: „Paul Stănescu și Lucian Șova nu vor să demisioneze!”

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că a luat în calcul posibilitatea de a fi respinsă numirea sa la Ministerul Transporturilor, dar consideră că era calificată pentru respectivul portofoliu.

Olguța Vasilescu afirmă că şeful statului este „ranchiunos” şi de aceea a respins numirea sa.

Citiți și:

Klaus Iohannis, după ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturității

Reacția șefului Anti-Discriminare la acuzațiile de antisemitism ale lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt extrem de grave!

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close