Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă acuză Opoziţia de ipocrizie: „Singurul lucru pe care l-a demonstrat e că nu are numărul de voturi pentru moțiune”

Viorica Dăncilă acuză Opoziţia de ipocrizie: „Singurul lucru pe care l-a demonstrat e că nu are numărul de voturi pentru moțiune”

Viorica Dăncilă acuză Opoziţia de ipocrizie: „Singurul lucru pe care l-a demonstrat e că nu are numărul de voturi pentru moțiune”
02 Oct 2019   •   20:38

Premierul Viorica Dăncilă reacţionează la situaţia din Parlament, unde Opoziţia a reuşit să strângă miercuri o majoritate pentru amânarea votului pe moţiunea de cenzură de sâmbătă pentru joia viitoare, subliniind că Opoziţia dă dovadă de ipocrizie.

„Asistăm zilele acestea la încercările jenante ale opoziției de a se organiza pentru votul moțiunii de cenzură pe care au depus-o în Parlament. După ce s-au chinuit luni de zile să se pună de acord pe textul ei, acum fac tot ce e posibil să amâne votul.

Noi le-am oferit ocazia de a supune moțiunea la vot cât mai repede, pentru că această stare de incertitudine și instabilitate politică are efecte la nivelul întregii societăți. Însă am avut surpriza de a constata că opoziția realmente fuge de propria moțiune”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul spune că singurul lucru pe care cei din Opoziție au reușit să îl demonstreze până acum este că nu au numărul suficient de voturi pentru moțiune.

Citește Și Viorica Dăncilă: „Președintele să numească interimarii imediat, nu de îndată. Să ia o scurtă pauză de la poze”

„O demonstrează cele 194 de voturi exprimate astăzi în Parlament. Vreau să fie foarte clar: nu PSD trebuie să adune voturi, Opoziția trebuie să își asigure 233 de voturi împotriva acestui Guvern și adevărul este că nu există aceste voturi”, a reiterat premierul.

„Această tărăgănare a votului chiar de către semnatarii ei arată, în același timp, cât de tare își doresc să vină la guvernare. Să înțelegem că, pentru parlamentarii opoziției, România nu “se reconstruiește” în weekend? Era prea mare deranjul să sacrifice o zi de sâmbătă pentru acest vot pe care atât de tare spun că și-l doresc? Nu erau cei din PNL aceia care voiau ca ziua de sâmbătă să fie zi lucrătoare?

După un asemenea gest, stimați membri ai opoziției, nimeni nu vă mai poate crede că vă doriți sau că sunteți în stare să guvernați această țară. V-ați arătat micimea, ipocrizia și comoditatea”, a mai precizat premierul Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila motiunea de cenzura
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close