Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Cei care vor vota acest program al austerităţii vor trebui să răspundă în faţa românilor”

Viorica Dăncilă: „Cei care vor vota acest program al austerităţii vor trebui să răspundă în faţa românilor”

Viorica Dăncilă: „Cei care vor vota acest program al austerităţii vor trebui să răspundă în faţa românilor”
de S.T.    |    30 Oct 2019   •   14:41

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Zalău, că toţi parlamentarii care vor vota luni, noul Guvern, vor trebui să răspundă în faţa românilor, în condiţiile în care, în opinia sa, este vorba de un program de guvernare de austeritate, în care nu se regăsesc măsurile luate de actualul Executiv.

Liderul PSD a afirmat că parlamentarii care vor susţine un nou guvern vor vota împotriva românilor.

„Luni va fi votul pentru noul Guvern şi mă întrebam (...) ce vor face parlamentarii noştri, indiferent de culoare politică? Vor vota împotriva românilor? Vor vota împotriva pensionarilor? Vor vota împotriva tinerilor? Vor vota împotriva dezvoltării acestei ţări? Sunt convinsă că unii o vor face, dar stau şi mă întreb ce vor face oamenii când se vor întoarce în comunităţile lor şi vor întreba: 'Noi de ce v-am votat şi v-am trimis în Parlamentul României?' (...) Eu cred că toţi cei care vor vota acest program al austerităţii pentru România vor trebui să răspundă în faţa românilor. (...) Am citit programul de guvernare al celor care vor să vină la conducerea acestei ţări. Nu am regăsit creşterea punctului de pensie, nu am regăsit măsurile economice prin care să ne convingem copiii să se întoarcă în ţară alături de familie, nu am regăsit măsurile pentru agricultură, nu am regăsit măsurile spitale, nu am regăsit măsurile pentru comunităţile locale. Am văzut programul de guvernare făcut de ei pentru ei”, a precizat Viorica Dăncilă, în cadrul unei întâlniri cu persoanele vârstnice din Zalău.

În ceea ce priveşte campania sa electorală, Viorica Dăncilă a menţionat faptul că merge înainte, chiar dacă a luat multe „pietre” pe parcurs.

Citiți și:

Trădare în PSD. A fost dat afară din partid

Sursă: Agerpres
×

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Anton Hadăr, după negocierile cu Guvernul: "Am primit o ofertă mai bună"
x close