Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Sper ca luni să am un răspuns de la Klaus Iohannis”

Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Sper ca luni să am un răspuns de la Klaus Iohannis”

Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Sper ca luni să am un răspuns de la Klaus Iohannis”
20 Iul 2019   •   15:01

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că speră să aibă luni un răspuns de la preşedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi miniştri la MAI şi MAE, precum şi pentru funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice, menţionând că nu a luat în calcul respingerea vreunei propuneri. 

Citește Și Membru PSD Mureș, mesaj exploziv pentru Viorica Dăncilă: „Vrem să se adeverească visul lui Traian Băsescu și să conducă această blondă frumoasă”

„Este weekend. Nu am niciun răspuns de la domnul preşedinte Iohannis. Sper ca luni să am un răspuns. Nu am luat în calcul respingerea vreunei propuneri. În această situaţie, vom avea o discuţie în cadrul Comitetului Executiv Naţional”, a afirmat premierul Dăncilă la o conferinţă de presă la Târgu Mureş. 

Citește Și Viorica Dăncilă, despre susținerea necondiționată a președintelui față de Kovesi: „Ar susține Klaus Iohannis o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme?”

×
Subiecte în articol: viorica dancila ministri Klaus Iohannis
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close