Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, despre trădătorii din PSD: „Ponta le-a promis că vor intra la guvernare. După consultările de la Cotroceni, vor vedea că s-au înșelat”

Viorica Dăncilă, despre trădătorii din PSD: „Ponta le-a promis că vor intra la guvernare. După consultările de la Cotroceni, vor vedea că s-au înșelat”

Viorica Dăncilă, despre trădătorii din PSD: „Ponta le-a promis că vor intra la guvernare. După consultările de la Cotroceni, vor vedea că s-au înșelat”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
de S.T.    |    10 Oct 2019   •   22:28

Viorica Dăncilă a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată, că au fost şi social-democraţi care au trădat, după ce Ponta le-a făcut promisiuni deșarte.

„Cei care au trădat cred că au trădat pentru că Pro România le-a promis că o să îi ducă la guvernare”, susține Viorica Dăncilă.

Potrivit ei, Victor Ponta le-a promis că o să intre la guvernare și vor primi posturi de miniștri și secretar de stat.

„După consultările de la Cotroceni cei care au primit aceste promisiuni vor vedea că s-au înșelat”, adaugă Viorica Dăncilă.

Aceasta susține că niciodată președintele Klaus Iohannis nu va desemna un premier dintr-o alianță PSD-Pro România-ALDE.

„Ponta își dorește să distrugă Partidul Social Democrat. Urăște acest partid, pentru că nu l-a acceptat alături după europarlamentare când a vrut să i se alăture”, acuză liderul PSD.

Citiți și:

Viorica Dăncilă, după demiterea Guvernului PSD: „Sunt un om puternic. Au câștigat o bătălie, nu războiul”

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close