Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Este momentul nostru să dovedim că suntem echipa cu cele mai bune soluţii”

Viorica Dăncilă: „Este momentul nostru să dovedim că suntem echipa cu cele mai bune soluţii”

Viorica Dăncilă: „Este momentul nostru să dovedim că suntem echipa cu cele mai bune soluţii”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Iun 2019   •   12:38

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români.

„Este momentul nostru să dovedim încă o dată că suntem echipa cu cele mai bune soluţii. Mai mult ca oricând, este timpul ca PSD să demonstreze că are forţa să răspundă corect aşteptărilor din societate. (...)

Vom avea dezbateri de substanţă, constructive, transparente şi îmi doresc ca acestea să aibă loc sub semnul decenţei, respectului şi bunei credinţe. (...)

Istoria ultimilor 30 de ani ne arată că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români şi de fiecare dată am fost nevoiţi să reparăm ce au distrus alţii, să eliminăm nedreptăţile făcute oamenilor, să aducem stabilitate în viaţa românilor, să reconciliem partenerii sociali”, a spus Viorica Dăncilă la congresul extraordinar al PSD. 

Citiți și: Viorica Dăncilă, înaintea Congresului PSD: „Este important să dăm dovadă de democraţie în partid”

PSD îşi alege sâmbătă, în congresul extraordinar, la Sala Palatului, primele trei funcţii de conducere a partidului - preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close