Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea dacă ajunge preşedinte: „Doamne fereşte!”

Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea dacă ajunge preşedinte: „Doamne fereşte!”

Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea dacă ajunge preşedinte: „Doamne fereşte!”
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA
07 Oct 2019   •   14:04

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind că o întristează decizia acestuia.

De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns: „Doamne fereşte, nici nu se pune problema”, scrie Adevărul.

„Vă dați seama că nu este o decizie a fostului președinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează, dar nu se va ajunge la acest lucru pentru că noi am făcut totul legal”, a mai subliniat Viorica Dăncilă.

Citește Și Liviu Dragnea, atac la Viorica Dăncilă din spatele gratiilor

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Liviu Dragnea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close