Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, reacție dură la adresa lui Ponta. Are „un stil mincinos și duplicitar”

Viorica Dăncilă, reacție dură la adresa lui Ponta. Are „un stil mincinos și duplicitar”

Viorica Dăncilă, reacție dură la adresa lui Ponta. Are „un stil mincinos și duplicitar”
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
de S.T.    |    19 Aug 2019   •   14:53

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, spune că stilul „mincinos şi duplicitar” al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO România.

Precizarea şefului PSD vine în replică la recentele declaraţii ale preşedintelui PRO România.

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri, nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale”, a scris Viorica Dăncilă, luni, pe Facebook.

Liderul social-democraţilor susţine că nu face „trocuri politice” de genul „intri tu şi îl dăm pe celălalt afară”.

„Nu asta înseamnă politica pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacţii tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să îşi asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei şi-au exprimat ferm, în CEx, opinia faţă de o alianţă cu Pro România şi ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a mai scris Viorica Dăncilă.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a scris luni, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă i-a cerut „sprijinul pentru rămânerea la guvernare” şi a susţinut că discuţiile au eşuat din cauza şefei social-democraţilor, care a acceptat toate condiţiile pe care liderul Pro România i le-a pus, cu excepţia celei referitoare la renunţarea candidaturii la prezidenţiale. 

×
Subiecte în articol: premier viorica dancila
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close