Antena 3 CNN Politică Vladimir Putin, despre ameninţarea tancurilor Leopard: "Nu ne trimitem tancurile la granițele lor, dar avem mijloacele de a răspunde"

Vladimir Putin, despre ameninţarea tancurilor Leopard: "Nu ne trimitem tancurile la granițele lor, dar avem mijloacele de a răspunde"

Liderul de la Kremlin spune că ţara sa este atacată din nou de tancurile germane, chiar pe pământul Ucrainei, ca în Al Doilea Război Mondial, dar că Rusia are toate mijloacele pentru a răspunde atacului.

Vladimir Putin, despre ameninţarea tancurilor Leopard: "Nu ne trimitem tancurile la granițele lor, dar avem mijloacele de a răspunde"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    03 Feb 2023   •   11:50

Vladimir Putin spune că nu va trimite şi el tancurile ruseşti în Ucraina, dar că a pregătit un răspuns pe măsură. Declarațiile au fost făcute la aniversarea a 80 de ani de la încheierea bătăliei de la Stalingrad.

"Incredibil, dar este un fapt real. Suntem amenințați din nou de tancurile germane Leopard, cu cruci pictate pe armura lor. Încă o dată, merg la război cu Rusia pe pământul ucrainean cu mâinile adepților lui Hitler.

Știm că, în ciuda eforturilor de propagandă oficială, practic coruptă, a elitelor occidentale care ne sunt neprietenoase, avem mulți prieteni în întreaga lume, inclusiv pe continentul american, în America de Nord, în Europa.

Nu ne trimitem tancurile la granițele lor, dar avem lucruri cu care să răspundem. Nu se va termina cu utilizarea vehiculelor blindate", a spus președintele Rusiei.

Citeşte şi: Posibil complot eșuat pentru uciderea lui Vladimir Putin, în ajun de Crăciun

Totodată, liderul de la Kremlin a ţinut să puncteze că toată lumea ar trebui să înțeleagă că poporul rus a fost crescut de o generație de învingători.

"Toată lumea ar trebui să înțeleagă. Cei care ne amenință probabil că nu au înțeles un adevăr simplu: întreg poporul nostru, toți am fost crescuți după tradițiile poporului nostru, generația de învingători, care ne-au creat țara cu munca și sângele lor și ne-au predat-o. Forța apărătorilor Stalingradului este cel mai important far moral pentru armata rusă, pentru noi toți. Soldații și ofițerii noștri sunt credincioși acestui lucru", a declarat Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Vladimir Putin
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close